Ολοκληρωμένη Εκπαιδευτική Διαδικασία "Στοχεύω Πρότυπο"

Τα Φροντιστήρια Ακάδημος μέσω της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας "Στοχεύω Πρότυπο" πρωτοπορούν και ξεχωρίζουν στην προετοιμασία μαθητών για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία, αλλά και για απόκτηση υποτροφιών από Ιδιωτικά.

Τα 4 στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας

bullet-1

Μάθημα σε 7μελείς ομάδες εργασίας κατόπιν αξιολόγησης

bullet-2

Βιβλία μοντέρνα και με συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Φιλοσοφία και Μεθοδολογία

bullet-3

Προσομοιώσεις των Εξετάσεων σε χώρους εκτός Φροντιστηρίου και με στατιστική ανάλυση ανά τμήμα, ανά Φροντιστήριο και συγκεντρωτικά για τον Οργανισμό.

bullet-4

Λογισμικό μέσω πλατφόρμας με Απεριόριστα Εξεταστικά Κουίζ για περαιτέρω εξάσκηση στα Μαθηματικά και στην Κατανόηση Κειμένων.

protypa before categories image

Η διαδικασία εισαγωγής μαθητών στα Πρότυπα Σχολεία Αναβρύτων, Ευαγγελικής Σχολής, Βαρβακείου, Ιωνιδείου Σχολής, 1ου Γυμνασίου Αθηνών, 2ου Γυμνασίου Αθηνών κ.α. περιλαμβάνει εξετάσεις σε δύο μαθήματα: Κατανόηση Κειμένου και Μαθηματικά.

Η ισχυρή Εκπαιδευτική Ομάδα "Στοχεύω Πρότυπο", υπό την καθοδήγηση της οικογένειας Γρυπάρη και την επίβλεψη του επικεφαλής Γεωργίου Γρυπάρη, έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια τεράστιες επιτυχίες, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν το εχέγγυο ότι τα Φροντιστήριά μας μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό.

Πλήρη Προγράμματα Σπουδών τα οποία περιλαμβάνουν Μαθήματα Κατανόησης Κειμένου και Μαθηματικών σε 7μελή τμήματα, 1 φορά την εβδομάδα. Το μάθημα πραγματοποιείται από τους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές του Φροντιστηρίου μας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν μαθήματα και στις τάξεις του Λυκείου μας.

  • Η προετοιμασία των παιδιών που φοιτούν στην Ε' Δημοτικού ξεκινά από τον Μάιο κάνοντας ένα θερινό πρόγραμμα και η προσπάθειά τους συνεχίζεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου με τα χειμερινά μαθήματα.
  • Όσα παιδιά δεν επιλέξουν το θερινό πρόγραμμα, τοποθετούνται σε αυτόνομα τμήματα ΣΤ Δημοτικού, σε ένα χειμερινό πρόγραμμα, από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τον Απρίλιο.
  • Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου ξεκινούν την προετοιμασία σε ένα χειμερινό πρόγραμμα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο και ενισχύονται επιπλέον με 5 εμβόλιμα μαθήματα συγκεκριμένης στόχευσης.

Προγράμματα Σπουδών

Το Φροντιστήριό μας διδάσκει το μάθημα των Νέων Ελληνικών (Έκθεση – Λογοτεχνία) για όλες τις τάξεις και όλες τις κατευθύνσεις / ομάδες προσανατολισμού.

Στον Ακάδημο υπάρχει μακρά εξειδίκευση σε αυτό το μάθημα και κάθε χρόνο πλήθος μαθητών των ομάδων προσανατολισμού Υγείας και Θεωρητικών Σπουδών μας επιλέγουν και είτε πλαισιώνουν τα υπάρχοντα τμήματα Θετικών και Οικονομικών Σπουδών, είτε δημιουργούν ανεξάρτητες ομάδες.

Ραντεβού με διευθυντές

rantevou calendar

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Μπορείς να προγραμματίσεις το ραντεβού σου με τους διευθυντές των Φροντιστηρίων εύκολα και γρήγορα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν επιθυμείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Open