Νέα

15 Ιουν 2024
Η στιγμή που περιμέναμε όλοι έφτασε… Το καλοκαίρι είναι εδώ! Εβδομάδα λήξης Θερινών Μαθημάτων για τα τμήματα Ε' - Στ' Δημοτικού στα Φροντιστήρια μας και θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ και πολλά Μπράβο, για την προσπάθεια σας παιδιά!
11 Ιουν 2024
Διασφαλίζουμε την ποιοτική εκπαίδευση των μαθητών μας για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα & Ιδιωτικά σχολεία. Γι’ αυτό διεξάγουμε το 1ο Διαγώνισμα Θερινής Περιόδου για τα νέα τμήματα Ε’ – ΣΤ’ Δημοτικού.
07 Ιουν 2024
Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την κατάκτηση της πρωτιάς και στην Ευαγγελική Σχολή! Η εξαιρετική προσπάθεια των μαθητών μας και το απόλυτο 100άρι που κατέκτησε ο μαθητής μας, επιβεβαιώνουν την αφοσίωσή μας στην Αριστεία. Είναι αυτές οι στιγμές που μας κάνουν περήφανους και δείχνουν ότι η επιτυχία είναι εφικτή με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και αγάπη για τη γνώση. Νιώθουμε τεράστια χαρά που συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία στον χώρο της εκπαίδευσης και καταφέρνουμε να εμπνέουμε τους μαθητές μας να επιδιώκουν το καλύτερο.
05 Ιουν 2024
Στα Φροντιστήρια Ακάδημος στηρίζουμε τα όνειρά σου και για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσφέρουμε 24 Υποτροφίες σε μαθητές Α' και Β' Λυκείου. Δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Υποτροφιών Αριστείας σε Μαρούσι Άνοιξη Βριλήσσια και θέσε στέρεες βάσεις για το μέλλον!
31 Μαΐ 2024
Άλλη μία χρονιά ολοκληρώθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα και κορυφαίες επιδόσεις των μαθητών μας στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Σχολεία! Με μαθητές μας να κατακτούν δύο πρώτες θέσεις και πλήθος επιτυχιών σε Πρότυπα Σχολεία σε όλη τη χώρα, αναδεικνυόμαστε σε πραγματική δύναμη στην εκπαίδευση.
30 Μαΐ 2024
Σήμερα από νωρίς το μεσημέρι ενημερώνονται οι γονείς των παιδιών από το Υπουργείο Παιδείας αν πέτυχαν και σε ποιο Πρότυπο Σχολείο της χώρας. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις Θέσεις που προσφέρει κάθε σχολείο, τη Βάση Εισαγωγής και το Βαθμό του πρώτου που πέτυχε σε κάθε σχολείο.
27 Μαΐ 2024
Αυτές τις εβδομάδες και μέχρι το τέλος των εξετάσεων, σε όλα μας τα Φροντιστήρια διεξάγονται Επαναληπτικά Μαθήματα για τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.
18 Μαΐ 2024
Θέματα και Λύσεις Εξετάσεων Πρότυπων Σχολείων 2024
16 Μαΐ 2024
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 διαγωνίζονται παιδιά από όλη τη χώρα για μια θέση σε ένα Πρότυπο Σχολείο. Ευχόμαστε Καλή Δύναμη και Καλή Τύχη σε όλα τα παιδιά!
10 Μαΐ 2024
Σας ενημερώνουμε ότι τo διήμερο 11-12/05 ολοκληρώνεται ο 4ος Κύκλος Διαγωνισμάτων ΟΕΦΕ για τους μαθητές Λυκείου (Μαθηματικά, Άλγεβρα) και Προσομοιωτικών Διαγωνισμάτων (Φυσική) για τους μαθητές Γυμνασίου, σε όλα τα Φροντιστήρια Ακάδημος. Η παρουσία των παιδιών είναι υποχρεωτική.