Νέα

09 Ιουλ 2024
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ), που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
03 Ιουλ 2024
Με μεγάλη επιτυχία ανακοινώθηκαν χθες ζωντανά τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Υποτροφιών των Φροντιστηρίων μας. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας και την εντυπωσιακή συμμετοχή, που άγγιξε τα διπλάσια άτομα σε σχέση με πέρυσι. Η επιτυχία είναι ένας μαραθώνιος που τον διανύουμε μαζί.
27 Ιουν 2024
Μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας με τους μαθητές να έχουν ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα να ενημερωθούν έγκαιρα για τις επιδόσεις τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
22 Ιουν 2024
Σας ενημερώνουμε πως τα Φροντιστήρια Ακάδημος τη Δευτέρα 24 Ιουνίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος.
21 Ιουν 2024
Από σήμερα 21/06/2024 έως και την Παρασκευή 28/06/2024, οι υποψήφιοι μπορούν να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.). Επισκεφθείτε το Λύκειό σας για να αποκτήσετε τον κωδικό σας!
20 Ιουν 2024
Με τεράστια επιτυχία και απροσδόκητα μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη ο Διαγωνισμός Υποτροφιών Αριστείας, των Φροντιστηρίων μας, για μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ και Β’ Λυκείου την χρονιά 2024-2025.
20 Ιουν 2024
Ολοκληρώθηκε η 1η Ενημέρωση Γονέων για μαθητές που παρακολούθησαν τα Τμήματα Θερινής Προετοιμασίας Ε’ – ΣΤ’ Δημοτικού.
15 Ιουν 2024
Η στιγμή που περιμέναμε όλοι έφτασε… Το καλοκαίρι είναι εδώ! Εβδομάδα λήξης Θερινών Μαθημάτων για τα τμήματα Ε' - Στ' Δημοτικού στα Φροντιστήρια μας και θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ και πολλά Μπράβο, για την προσπάθεια σας παιδιά!
11 Ιουν 2024
Διασφαλίζουμε την ποιοτική εκπαίδευση των μαθητών μας για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα & Ιδιωτικά σχολεία. Γι’ αυτό διεξάγουμε το 1ο Διαγώνισμα Θερινής Περιόδου για τα νέα τμήματα Ε’ – ΣΤ’ Δημοτικού.
07 Ιουν 2024
Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την κατάκτηση της πρωτιάς και στην Ευαγγελική Σχολή! Η εξαιρετική προσπάθεια των μαθητών μας και το απόλυτο 100άρι που κατέκτησε ο μαθητής μας, επιβεβαιώνουν την αφοσίωσή μας στην Αριστεία. Είναι αυτές οι στιγμές που μας κάνουν περήφανους και δείχνουν ότι η επιτυχία είναι εφικτή με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και αγάπη για τη γνώση. Νιώθουμε τεράστια χαρά που συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία στον χώρο της εκπαίδευσης και καταφέρνουμε να εμπνέουμε τους μαθητές μας να επιδιώκουν το καλύτερο.