Κατανόηση Κειμένου - Γ’ Γυμνασίου Στοχεύω Πρότυπο

Το εκπαιδευτικό βιβλίο ΣΤΟΧΕΥΩ ΠΡΟΤΥΠΟ – Θέματα Κατανόησης Κειμένου απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία για τις εξετάσεις εισαγωγής τους στα Πρότυπα Λύκεια. Διαρθρώνεται σε τέσσερα (4) μέρη: Το Α’ ΜΕΡΟΣ περιλαμβάνει Θεωρία και Ασκήσεις – Εφαρμογές με βάση τη Γραμματική. Παράλληλα, επικεντρώνεται στη δημιουργία της περίληψης, στην παράγραφο και στην συνοχή – συνεκτικότητα των κειμένων. Το Β’ ΜΕΡΟΣ περιλαμβάνει Θεωρία και Ασκήσεις – Εφαρμογές με βάση το Συντακτικό. Το Γ’ ΜΕΡΟΣ παρουσιάζει διδακτικές προτάσεις στις οποίες περιλαμβάνονται 17 Θεματικές Ενότητες της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου. Το Δ’ ΜΕΡΟΣ περιλαμβάνει 27 Κριτήρια Αξιολόγησης, βασισμένα στις θεματικές ενότητες.

Διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 205
30,00 €
Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Το εκπαιδευτικό βιβλίο ΣΤΟΧΕΥΩ ΠΡΟΤΥΠΟ – Θέματα Κατανόησης Κειμένου απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία για τις εξετάσεις εισαγωγής τους στα Πρότυπα Λύκεια. Διαρθρώνεται σε τέσσερα (4) μέρη:

Το Α’ ΜΕΡΟΣ περιλαμβάνει Θεωρία και Ασκήσεις – Εφαρμογές με βάση τη Γραμματική. Παράλληλα, επικεντρώνεται στη δημιουργία της περίληψης, στην παράγραφο και στην συνοχή – συνεκτικότητα των κειμένων.
Το Β’ ΜΕΡΟΣ περιλαμβάνει Θεωρία και Ασκήσεις – Εφαρμογές με βάση το Συντακτικό.
Το Γ’ ΜΕΡΟΣ παρουσιάζει διδακτικές προτάσεις στις οποίες περιλαμβάνονται 17 Θεματικές Ενότητες της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου.
Το Δ’ ΜΕΡΟΣ περιλαμβάνει 27 Κριτήρια Αξιολόγησης, βασισμένα στις θεματικές ενότητες.