Προσομοιώσεις Εξετάσεων Εισαγωγής στα Πρότυπα ή Ιδιωτικά Σχολεία
Εκπαιδευτική Διαδικασία Στοχεύω Πρότυπο

Η ισχυρή ομάδα πιστοποίησης και ελέγχου του εκπαιδευτικού έργου των Φροντιστηρίων Ακάδημος διοργανώνει Προσομοιώσεις εξετάσεων εισαγωγής. Οι προσομοιώσεις αποτελούν την κορύφωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας Στοχεύω Πρότυπο, καθώς οι μαθητές εκπαιδεύονται στον τρόπο και τις συνθήκες των εξετάσεων, ώστε να αποκτήσουν τεχνογνωσία στον τρόπο γραφής και παρουσίασης γραπτού.

Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος στην διαδικασία δια ζώσης (σε χώρο εκτός Φροντιστηρίου), αλλά και εξ αποστάσεως – διαδικτυακά μέσω ειδικής πλατφόρμας και με επιτήρηση που γίνεται από εμάς. Ακολουθεί παρουσίαση των αποτελεσμάτων μέσω βίντεο και πλήρη στατιστική ανάλυση. Παρέχονται τεχνικές οδηγίες σχετικά  με την γραπτή εξέταση καθώς και την σωστή διαχείριση του χρόνου.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των τριών (3) προσομοιώσεων για το σχολικό έτος 2024-2025 είναι:
  • Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2024 | Κόστος συμμετοχής: 40,00€
  • Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2025 | Κόστος συμμετοχής: 60,00€
  • Κυριακή 06 Απριλίου 2025 | Κόστος συμμετοχής: 80,00€

Σε περίπτωση που επιλέξετε να λάβετε μέρος και στις 3 Προσομοιώσεις μας, η τιμή διαμορφώνεται από 180 ευρώ στα 150 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την ψηφιακή πύλη δήλωσης συμμετοχής εξωτερικών μαθητών σε προσομοιωτικές εξετάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ακάδημος για την Εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία ή Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν επιθυμείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Open