01 Φεβ 2022

Κοπή πίτας και κλήρωση δώρων Φροντιστηρίων Ακάδημος

Αγαπητοί γονείς,

Την Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Φροντιστηρίων Ακάδημος. Στα παιδιά και σε όλο το προσωπικό μοιράστηκαν και θα μοιράζονται σταδιακά σε κάθε τμήμα όλη την εβδομάδα, κομμάτια βασιλόπιτας σε κλειστή ατομική συσκευασία, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επίσης, μοιράστηκαν ατζέντες για το νέο έτος. Θα θέλαμε η κοπή της πίτας να συνοδεύεται με την καθιερωμένη μας εκδήλωση και να λάβετε όλοι μέρος, ειδικά φέτος που η χρονιά σηματοδοτείται και με τα 50 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας των Φροντιστηρίων μας, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν.

Κατόπιν κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, οι παρακάτω μαθητές κέρδισαν δωροεπιταγές από τα καταστήματα “Πλαίσιο” αξίας 20€

Ευχόμαστε στους νικητές να είναι πάντα καλότυχοι!

Καλή πρόοδο σε όλους μας τους μαθητές! Ευχή μας, το 2022 να είναι γεμάτο αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη για το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας. Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που ανταλλάσσουμε ευχές ηλεκτρονικά και δεν είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Να έχετε όλοι ένα δημιουργικό και ασφαλές 2022!