Η Επιτυχία ξεκινά από το Γυμνάσιο!

Στα Φροντιστήριά μας λειτουργούν τμήματα Γυμνασίου 3 διαφορετικών ταχυτήτων.
Δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα και ποιο πραγματικά έχετε ανάγκη και καλέστε στα Φροντιστήριά μας για να μιλήσετε με τους εξειδικευμένους διευθυντές μας.

1η ταχύτητα: Τμήματα Καθημερινής Μελέτης

Για καλά διαβασμένους μαθητές και γονείς χωρίς άγχος

Το Κέντρο Μελέτης έχει ως στόχο να προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων, σε ένα Πρόγραμμα ευέλικτο. Καινοτομούμε και ξεχωρίζουμε με την παρουσία 3 καθηγητών-παιδαγωγών παράλληλα εντός τάξης και με τη χρήση διαδικτύου. Σε ένα χώρο εξοπλισμένο με σύγχρονα εκπαιδευτικά εποπτικά μέσα και με στόχευση στην ασφάλεια των παιδιών, που αποτελεί την ιδανική λύση για άρτια, συστηματική και αποτελεσματική μελέτη σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα.

Τα παιδιά στο Κέντρο Μελέτης μαθαίνουν:

  • να οργανώνουν την μελέτη τους
  • να βελτιώνουν τον τρόπο που διαβάζουν
  • να διαχειρίζονται το χρόνο τους
  • να κάνουν επανάληψη

Εσείς παραλαμβάνετε τους μαθητές πλήρως προετοιμασμένους για την επόμενη σχολική μέρα και έτσι έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους.

2η ταχύτητα: Τμήματα Σχολικής Ενδυνάμωσης

Μικτό Πρόγραμμα για παιδιά Γυμνασίου. Τα παιδιά καλύπτονται για το σχολείο τους, ενώ ταυτόχρονα οι καθηγητές αναθέτουν στα παιδιά δουλειά και για το σπίτι χρησιμοποιώντας τα φροντιστηριακά βοηθήματα.

Στα Φροντιστήρια Ακάδημος πιστεύουμε πως οι γερές βάσεις αποτελούν το πιο σημαντικό εφόδιο για ένα μαθητή. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας και εκπαιδευτικής υποστήριξης για μαθητές Α', Β' & Γ' Γυμνασίου, με πολύ συγκεκριμένους στόχους:

  • Ανάπτυξη και βελτίωση του τρόπου σκέψης.
  • Δημιουργία θέλησης για μάθηση.
  • Απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων ώστε να τεθούν τα γερά θεμέλια για το Λύκειο.
  • 6ωρο Πρόγραμμα για την Α' Γυμνασίου και 7ωρο για την Β' και την Γ' Γυμνασίου.
ΜαθήματαΏρες
Μαθηματικά2
Αρχαία1
Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία2
Φυσική1
Σύνολο6
ΜαθήματαΏρες
Μαθηματικά2
Αρχαία1
Νεοεληννική Γλώσσα-Λογοτεχνία2
Φυσική 1
Χημεία1
Σύνολο7
ΜαθήματαΏρες
Μαθηματικά2
Αρχαία1
Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία2
Φυσική1
Χημεία1
Σύνολο7

3η ταχύτητα: Τμήματα Αριστείας

Με γνώμονα την ποιοτική και ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών μας για την επίτευξη των υψηλότερων στόχων τους, τα Φροντιστήρια Ακάδημος δημιούργησαν μια νέα και δυναμική εκπαιδευτική υπηρεσία, τις Ομάδες Αριστείας για μαθητές Α', Β' & Γ' Γυμνασίου με Μ.Ο. βαθμολογίας άνω του 18.

Μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας Στοχεύω στην Αριστεία οι μαθητές αποκτούν μια διαφορετική οπτική των βασικών εννοιών των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Νεοελληνικής Γλώσσας εμβαθύνοντας στην ύλη και στους τρόπους επίλυσης των ασκήσεων.

Online Ενημέρωση/Εγγραφές

Για να δείτε τα Ενημερωτικά-Διαφημιστικά μας Φυλλάδια για όλες μας τις Υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το!