15 Φεβ 2021

Συνεχίζουμε να λειτουργούμε απομακρυσμένα

Στα Φροντιστήρια Ακάδημος σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στα παιδιά μας. Στα παιδιά όλων των τάξεων, όλων των βαθμίδων και όλων των κατευθύνσεων. Ένα επιτελείο καταξιωμένων καθηγητών συνεχίζει το δύσκολο αγώνα της γνώσης. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε συνοδοιπόροι στον αγώνα των παιδιών και των οικογένειών τους. Όλα τα τμήματα, όλων των εκπαιδευτικών υπηρεσιών συνεχίζουν κανονικά διαδικτυακά σε πλήρη σύνθεση και με το κανονικό τους πρόγραμμα. Δεν χάθηκε και δε θα χαθεί ούτε μία ώρα μαθήματος.

Από την Πέμπτη 11/02 θα πρέπει να λειτουργήσουμε και πάλι πλήρως απομακρυσμένα και διοικητικά και γραμματειακά και εκπαιδευτικά. Έχουμε τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία ώστε να το πράξουμε στο μέγιστο βαθμό. Το τηλεφωνικό κέντρο των Φροντιστηρίων μας λειτουργεί απομακρυσμένα και θα υπάρχει συνεχής λειτουργία σαν να είμασταν στις εγκαταστάσεις μας. Επιπλέον η επικοινωνία μας μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά στα e-mails και στα τηλέφωνα που επικοινωνούμε γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Για το Φροντιστήριο του Αμαρουσίου στα 210 61 24 000, 693 711 1981 (+Viber & WhatsApp) ή στο e-mail  [email protected]
  • Για το Φροντιστήριο των Βριλησσίων στα 210 81 000 55, 693 203 0009 (+Viber & WhatsApp) ή στο e-mail [email protected]
  • Για το Φροντιστήριο της Άνοιξης στα 210 62 15 417, 693 711 1980 (+Viber & WhatsApp) ή στο e-mail [email protected]
  • Για οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιήστε το κεντρικό e-mail των Φροντιστηρίων μας: [email protected]

Δείτε επίσης εδώ.

Όλοι εμείς στον Ακάδημο είμαστε ψύχραιμοι και θέλουμε να σας μεταφέρουμε τη θετική μας σκέψη!

Τώρα είναι η ώρα της προσωπικής ευθύνης!  Μένουμε σπίτι γιατί θέλουμε όταν με το καλό ξαναβρεθούμε να είμαστε όλοι. Να μην λείπει κανείς.

Μένουμε σπίτι. Μαθαίνουμε σπίτι.